VV08 Omslag-200

Neem nu een abonnement op VV+ !

Het aandeel installatietechniek in de gebouwde omgeving neemt toe en innovatieve technieken en ontwikkelingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering. Daarom geeft UNETO-VNI onder meer het vakblad VV+ uit.

Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving. Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties.

VV+ verschijnt acht keer per jaar. Elke editie wordt voorafgegaan door een gratis online nieuwsbrief.

Aanmeldformulier VV+ voor niet-leden van UNETO-VNI

Extra abonnementen voor leden van UNETO-VNI

Leden van UNETO-VNI ontvangen naar keuze gratis een abonnement op VV+ of E&W Installatietechniek en kunnen tegen gunstige voorwaarden extra abonnementen afsluiten.

Lees meer over het afsluiten van extra abonnementen