VV0424 cover 600

Neem nu een abonnement op VV+ !

Het aandeel installatietechniek in de gebouwde omgeving neemt toe en innovatieve technieken en ontwikkelingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering. Daarom geeft Techniek Nederland onder meer het vakblad VV+ uit.

Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving. Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties.

VV+ verschijnt acht keer per jaar. Elke editie wordt voorafgegaan door een gratis online nieuwsbrief.

Aanmeldformulier VV+ voor niet-leden van Techniek Nederland

Extra abonnementen voor leden van Techniek Nederland

Leden van Techniek Nederland ontvangen naar keuze gratis een abonnement op VV+ of E&W Installatietechniek en kunnen tegen gunstige voorwaarden extra abonnementen afsluiten.

Lees meer over het afsluiten van extra abonnementen