VV04 Omslag-200
5 oktober 2018

Finalisten UNETO-VNI Innovatie Award bekendgemaakt

Naamloos-1

De Maastunnel, Naturalis en Ben Oude NijHuis strijden tijdens het Nederlands Warmtepompcongres op 10 oktober in Den Bosch om de tweede UNETO-VNI Innovatie Award.

De bedrijven achter de drie projecten mogen tijdens het Congres vertellen waarom juist zij in aanmerking komen voor de Award die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. Vervolgens bepalen de deelnemers aan het evenement in een laatste stemronde wie de award wint.

Drie pitches

De drie finalisten die mogen pitchen zijn:

  • Maastunnel - Croonwolter&dros
  • Naturalis – Kuijpers Installaties en ULC Installatiegroep
  • Ben Oude NijHuis - Hoffman Elektro

Congres

Het warmtepompcongres vindt plaats tijdens de Vakbeurs Energie onder dagvoorzitterschap van Frank Agterberg, voorzitter van de DHPA, de brancheorganisatie van warmtepompleveranciers. Sprekers zijn onder andere UNETO-VNI | Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra en prof. Dr. Ir. Anke van Hal, hoogleraar Sustainable Building and Development aan Nyenrode.

Daarnaast is er een tiental parallelsessie en een afsluitende paneldiscussie waarin vertegenwoordigers van warmtepompfabrikanten, onderwijs, de bouwsector, installateurs en woningbezitters met elkaar en met de zaal in gesprek gaan over energietransitie, verduurzaming en kansen voor de warmtepomp.